ИЗБОР НА ЕЗИК


БЮЛЕТИН

Бюлетин, Брой 02/2018


НОВИНИ

Заповядайте на Международното Туристическо Изложение, Берлин 2018г. на щанда на Европейската Комисия, 6-11 Март 2018г.

>>>>> Още по темата

Den Cupid: Проведе се третото по ред обучение в италианския град Кори

>>>>> Още по темата

СТАРТИРА ЕЖЕГОДНАТА КАМПАНИЯ „ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА 2018”

>>>>> Още по темата

Екипът на АБЧО изготви профил на Черноморския регион, описващ сегашното състояние на споделеното финансиране (crowdfunding) в региона

>>>>> Още по темата

DEN-CuPID: 4 ДНЕВЕН ОБУЧИТЕЛЕН СЕМИНАР В Трикала (Гърция)

>>>>> Още по темата


ВИДЕО § ГАЛЕРИЯ

Първа информационна среща по проект CrowdStream се проведе във Варна на 30.03.2017г.

logo_crowdstream_400

На 30 март 2017 година в Икономически университет Варна, бе проведена първа информационна среща по новостартиралият проект „CrowdStream - груповото финансиране на масовите иновации". Проектът е финансиран по Програмата за транснационално сътрудничество „Дунав 2014-2020", в който Асоциация на Българските Черноморски Общини е национален партньор. В консорциума на проекта влизат 16 партньорски организации от 11 европейски страни (Австрия, България, Словакия, Словения, Хърватска, Унгария, Черна гора, Сърбия, Франция, Белгия и Финландия). Основната цел на проектът е да повиши делът на алтернативното финансиране за малки, средни и новосъздадени предприятия.

Проектът бе презентиран от представителят на Агенция за европейска интеграция и икономическо развитие, Виена - Андреа Гесеиреч. Тя представи целите на проектът и дейностите които ще бъдат извършени следващите 30 месеца.

crowdstream_kickoff_1_400

Следващата презентация бе направена от председателят на УС на АБЧО, инж. Атанас Стоилов. Той представи намерението на общините Аксаково, Белослав, Варна и Девня за създаването на икономическа зона за развитие около Белославското езеро. Инж. Стоилов подчерта че има политическа подкрепа за създаването на зоната и че се очаква следващите 4 години да бъде завършена. Той насърчи студентите да повишават своите знания и предложи подкрепа за реализацията на всяка добра идея.

crowdstream_kickoff_2_400

Последната презентация бе представена от инж. Тодор Тонев. Той представи същността на кроудфандинга или групово финансиране, посочи някои добри примери от България и предложи няколко възможности за алтернативно финансиране на нови идеи.

crowdstream_kickoff_3_400


Повече информация може да откриете на интернета страницята на проекта - http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/crowdstream или на фейсбук страницата - https://www.facebook.com/Crowstream/?ref=aymt_homepage_panel

The project is co-funded by the EU

 


ОБЩИНИ

Аврен
Аксаково
Балчик
Белослав
Бургас
Бяла
Варна
Вълчи дол
Девня
Добрич-град
Долни чифлик
Дългопол
Каварна
Малко Търново
Несебър
Поморие
Приморско
Созопол
Суворово
Царево
ШаблаТЪРСЕНЕПОТРЕБИТЕЛ

Потребителско име:

Парола:

Регистрация
Забравена парола


 
 


КОНТАКТИ
Варна 9000
ул. “Преслав” 4
тел./факс: +359 52 600 266
+ 359 52 611 811
office@ubbsla.orgСертификат
ISO 9001 : 2000


© 2013, Асоциация на Българските Черноморски Общини

Copyright 2013 All rights reserved