ИЗБОР НА ЕЗИК


БЮЛЕТИН

Бюлетин, Брой 02/2018


НОВИНИ

Заповядайте на Международното Туристическо Изложение, Берлин 2018г. на щанда на Европейската Комисия, 6-11 Март 2018г.

>>>>> Още по темата

Den Cupid: Проведе се третото по ред обучение в италианския град Кори

>>>>> Още по темата

СТАРТИРА ЕЖЕГОДНАТА КАМПАНИЯ „ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА 2018”

>>>>> Още по темата

Екипът на АБЧО изготви профил на Черноморския регион, описващ сегашното състояние на споделеното финансиране (crowdfunding) в региона

>>>>> Още по темата

DEN-CuPID: 4 ДНЕВЕН ОБУЧИТЕЛЕН СЕМИНАР В Трикала (Гърция)

>>>>> Още по темата


ВИДЕО § ГАЛЕРИЯ

Покана за набиране на мини-проекти в рамките на европейския проект LADDER

ladder_project_logo_01НСОРБ обявява покана за набиране на мини-проекти. Поканата се реализира в рамките на Проект "LADDER - Местните власти като двигатели на развитието и повишаване на познанието", финансиран от Европейската комисия по Програма „Неправителствени организации и местни общности в развитие" 2014-2020.

Мини-проектите следва да имат за основна цел повишаване на познанията на широката общественост за основните проблеми на устойчивото развитие и да укрепват ролята на общините като центрове за разпространение на тази информация.

Допустимите за финансиране дейности включват: обучения, срещи за обмяна на опит, създаване на мрежи, младежки дейности и др. Тематично всички дейности следва да бъдат насочени към осъществяване на концепцията DEAR (Development Education and Awareness Raising - Образование за развитие и повишаване на познанието).

Допустими кандидати са общини и техни асоциации (НПО). Минималната обща стойност на мини-проект е 2 000 евро, а максималната 6 000 евро. Кандидатите следва да съ-финансират 15% от общата стойност на проекта.

Максималният срок за изпълнението на одобрените проекти е от 1 май до 15 септември 2017г. на територията на Република България.

Срокът за представяне на проектни предложения е 6 март 2017 г. (понеделник) 17.00 ч., като документите (формуляр за кандидатстване и бюджет) се депозират в електронен вид на адрес: y.ivanova@namrb.org.

Повече информация и документи за кандидатстване са публикувани на интернет страницата на НСОРБ: http://projects-namrb.org/index.php/bg/home/783-pokana-za-nabirane-na-proekti-2


ОБЩИНИ

Аврен
Аксаково
Балчик
Белослав
Бургас
Бяла
Варна
Вълчи дол
Девня
Добрич-град
Долни чифлик
Дългопол
Каварна
Малко Търново
Несебър
Поморие
Приморско
Созопол
Суворово
Царево
ШаблаТЪРСЕНЕПОТРЕБИТЕЛ

Потребителско име:

Парола:

Регистрация
Забравена парола


 
 


КОНТАКТИ
Варна 9000
ул. “Преслав” 4
тел./факс: +359 52 600 266
+ 359 52 611 811
office@ubbsla.orgСертификат
ISO 9001 : 2000


© 2013, Асоциация на Българските Черноморски Общини

Copyright 2013 All rights reserved